Son dakika: Bakan Soylu duyurdu: Gri listedeki isim teslim oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Son dakika: Bakan Soylu duyurdu: Gri listedeki isim teslim oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Son dakika: Terör örgütü PKK'da dağılma devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada gri listedeki bir ismin de aralarında olduğu 2 terör örgütü mensubunun daha teslim olduğunu aktardı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında terör örgütü PKK'daki çözülmenin devam ettiğini ve ikna yöntemiyle teslim olanların sayısının her geçen gün arttığını aktardı.

GRİ LİSTEDEKİ İSİM TESLİM OLDU

Soylu "PKK Terör Örgütü sökülüp atılıyor. Bir haftada yurt içinde 2. örgüt mensubu, ikna ile teslim oldu. Gri Kategorideki örgüt mensubu, dün öğlen saatlerinde ailesinin de çabaları ile terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu" dedi.

Son dakika: Bakan Soylu duyurdu: Gri listedeki isim teslim olduSüleyman Soylu'nun paylaşımı.

PKK'NIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖREN KAÇIYOR

Teslim olan örgüt mensuplarını2014 ve 2015 yılında kterör örgütüne katıldığı, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Yürütülen ikna çalışmaları sonucunda; 2022 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 37'e yükseldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...