Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: Bombalı terör eylemi hazırlığındaki 5 terörist yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda bombalı terör eylemi hazırlığındaki 5 teröristin yakalandığını duyurdu. Öte yandan operasyonda bomba imalatında kullanılan çok sayıda malzeme de ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da bombalı terör eylemi hazırlığındaki 5 teröristin yakalandığını duyurdu. Diyarbakır’da ikamet eden ve bölücü terör örgütü adına kuryelik yaptıkları tespit edilen R.D., D.D., O.D., F.D. ve R.D. isimli teröristlerin ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda patlayıcı ve silah ele geçirildiği bilgisi verildi. Sosyal medya hesabından teröristlerin yakalandığını duyuran Yerlikaya, "Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek" diye konuştu.

DİYARBAKIR'DA 5 TERÖRİST YAKALANDI

Bakan Yerlikaya, "Diyarbakır'da ikamet eden ve BTÖ adına KURYELİK yaptıkları tespit edilen R.D., D.D., O.D., F.D. ve R.D. isimli teröristlerin ikametlerinde yapılan aramalarda; PETN patlayıcı madde, A4 patlayıcı, roketatar başlığı ile avometre, saatli anahtar sistemi, patlayıcı devre sistemi, zaman ayarlı patlayıcı ve silah bulundu. Operasyonları gerçekleştiren EGM İstihbarat Başkanlığımız, Diyarbakır ve Mardin İl Emniyet Müdürlüklerimiz, Havacılık Daire Başkanlığımız, Diyarbakır Özel Harekat, TEM ve Bomba İmha Şube Müdürlüklerimizdeki kahramanlarımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1700031108170018960

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...