Son dakika! Fırat Kalkanı'nda Mehmetçik'ten teröre demir yumruk: 6 PKK'lı terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son dakika! Fırat Kalkanı'nda Mehmetçik'ten teröre demir yumruk: 6 PKK'lı terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 6 PKK/YPG’li teröristin kahraman Mehmetçik tarafından etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

Hain terör örgütü PKK ve türevleri ile mücadele kapsamında hem yurtta hem de sınır ötesinde devam eden operasyonlarla örgütlere ağır darbeler vuruluyor.  Eli kanlı terör örgütlerine yuvalandıkları noktalar dar edilirken Suriye'nin kuzeyinde bulunan Fırat Kalkanı bölgesinde 6 terörist kahraman Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"Tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahale etmeye devam ediyoruz! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 6 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1703737183834661356

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...