Son dakika: İstanbul’da DEAŞ ve El Kaide operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika: İstanbul’da DEAŞ ve El Kaide operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberi: İstanbul’da düzenlenen operasyonda, DEAŞ ve El Kaide gibi radikal örgütlerle bağlantılı oldukları iddia edilen yabancı uyruklu 9 şüphelinin yakalandı. Aynı baskınlarda düzensiz göçmen olarak ülkeye kaçak giren 12 kişinin ise İl Göç İdaresine teslim edildiği öğrenildi.

Türkiye'nin terörle mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor... Güvenlik güçleri örgüt mensuplarına adeta nefes aldırmıyor.

Bu kapsamda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 9 yabancı uyruklu şüphelinin terör örgütü DEAŞ ve El Kaide ile irtibatlı olduğu tespit edildi.

11 İLÇEDE 15 FARKLI ADRESE OPERASYON

Harekete geçen TEM ekiplerince 11 ilçede ve 15 farklı adrese yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda 9 şüpheli yakalandı. Şüpheliler hakkında çatışma bölgeleri ile irtibatlı olduklarına ilişkin istihbarat bilgilerinin bulunduğu belirtildi.

Ayrıca ülkeye yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen 12 yabancı uyruklu kişi de işlemlerinin yapılabilmesi için ilgili birimlere teslim edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...