Son dakika: Kahramanmaraş'ta 4.0 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Kahramanmaraş'ta 4.0 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

GÜNDEM Haberleri

Son dakika deprem haberi: AFAD, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından tüm Türkiye adeta deprem fırtınasına tutuldu. Yurdun birçok bölgesinden sarsıntı haberleri peş peşe gelirken, adet alanında da korkutan depremler devam ediyor. Son olarak AFAD, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

DERİNLİĞİ 8.6 KİLOMETRE OLARAK ÖLÇÜLDÜ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verdiği bilgiye göre, Kahramanmaraş Elbistan'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 13:48'te meydana gelen depremin derinliği 8.76 km olarak ölçüldü.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1683068228497448962

İLÇEDE BÜYÜK PANİK

Deprem nedeniyle ilçe sakinleri büyük panik yaşadı. 6 Şubat’taki büyük depremlerin ikincisinin merkez üssü olan ilçede halk sokağa çıktı. Öte yandan 6 Şubat’taki depremde ağır hasar alan bir bina kontrollü şekilde yıkıldı. Yıkım sonrası çevreyi toz bulutu kapladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...