Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: Sözde sorumlu terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: Sözde sorumlu terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberi! MİT, terör örgütünün 'Hakurk Toplumsal Alan Sorumluları' arasında yer alan 'Tekoşin Cizre' kod adlı Ayşe Arslan’ı, Kuzey Irak'ta gerçekleştirdiği nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Son dakika haberi! Yurt içinde ve sınır ötesinde teröre darbe indirmeye devam eden MİT, başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın Hakurk alanındaki örgütlenme sorumluluğunu yürüten 'Tekoşin Cizre' kod Ayşe Arslan'ın etkisiz hale getirilmesi amacıyla çalışma başlattı.

SAHA AJANLARI TESPİT ETTİ

Saha ajanlarını görevlendiren MİT, Ayşe Arslan'ın Irak/Hakurk alanındaki nokta yerini tespit etti. MİT'in istihbarat ağı ve saha ajanlarından, Ayşe Arslan'ın TSK birliklerine eylem amacıyla yapılacak bir planlama toplantısı için harekete geçtiği öğrenildi.

Söz konusu bilgiye istinaden terör örgütü mensubu, MİT’in nokta operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

2004'TE PKK'YA KATILDI

Ayşe Arslan, PKK/KCK terör örgütüne 2004 yılında katıldı. Arslan, geçmiş dönemde yurt içinde, 2014 yılında ise terör örgütünün Suriye kolu olan PYD/YPG içerisinde faaliyet gösterdi.

Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: Sözde sorumlu terörist etkisiz

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...