Son dakika! MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi, çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi, çok sayıda mühimmat ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde dün 3 teröristin etkisiz hâle getirildiğini, etkisiz hâle getirilen 3 terörist ile birlikte çok sayıda silah ve mühimmatın da ele geçirildiğini duyurdu.

Son dakika haberi: Yurt içinde ve yurt dışında terörle mücadeleye hız kesmeden devam eden Mehmetçik, hem deprem bölgesinde canla başla görev yapmaya hem de teröristlere darbe vurmaya devam ediyor.

Dün, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu'nda 3 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), etkisiz hale getirilen teröristlerle birlikte birçok silahın da ele geçirildiğini duyurdu.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan açıklamada, "Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde dün etkisiz hâle getirilen 3 terörist ile birlikte silah ve mühimmat da ele geçirildi" ifadeleri yer aldı.

Ele geçirilenler şöyle;

- 1 adet Dragunov keskin nişancı tüfeği,

- 1 adet AK-47 piyade tüfeği,

- 1 adet AKS piyade tüfeği,

- 18 adet şarjör,

- 6 adet el bombası,

- 2 adet el telsizi ve çok sayıda mühimmat.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...