Son dakika: New York’taki Türk Evi'ne saldırı düzenlendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberleri: Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu'nun da yer aldığı ve Türk vatandaşlarının Cumhurbaşkanlığı için oy kullandığı Türkevi'ne saldırı düzenlendi. Saldırıda binanın ön camları kırılırkan, o anlar güvenlik kameralarına böyler yansıdı.

Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi binası saldırıya uğradı.

Alınan bilgiye göre, saat 03.14'te kimliği bilinmeyen bir kişi, elinde demir levyeyle binanın alt katındaki bazı camları kırdı.

New York polisiyle hızlı şekilde temasa geçildi. Türkevi'nin etrafına güvenlik şeridi çeken New York Polisi, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Türkevi'ne saldırı anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı. Elinde levyeyle gelen saldırganın doğrudan binaya yöneldiği ve camları parçaladığı görülüyor.

(Kaynak: Anadolu Ajansı)

Son dakika: New York’taki Türk Evi'ne saldırı düzenlendi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...