12 ilde silah kaçakçılığı operasyonu: 217 ruhsatsız silah ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Silah kaçakçılığına yönelik Mersin, Samsun, Eskişehir, Aydın, Muğla, Sakarya, Çankırı, Artvin, Kahramanmaraş, Trabzon, Bursa ve İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda 217 ruhsatsız silah ele geçirildi” dedi.

Operasyonların ardı arkası kesilmiyor, teröristlerle, zehir tacirleriyle, organize suç örgütleri ve göçmen kaçakçılarına göz açtırılmıyor.  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu sefer silah kaçakçılarına karşı yapılan operasyonu duyurdu.

Bakan Yerlikaya paylaşımına "Teröristlerle, zehir tacirleriyle, organize suç örgütleri ve göçmen kaçakçılığı organizetörleriyle nasıl mücadele veriyorsak silah kaçakçılarıyla da amansız bir mücadele içindeyiz" notunu düştü. 

İL İL AÇIKLANDI

İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarımız tarafından yapılan operasyonlarda, Mersin’de 2️3, Samsun’da 1️2️9️, Eskişehir’de 1️, Aydın’da 3️, Muğla’da 6️, Sakarya’da 1️, Çankırı’da 2️, Artvin’de 1️, Kahramanmaraş’ta 1️, Trabzon’da 1️0️, Bursa’da 2️5️ ve İstanbul’da 1️5️ ruhsatsız silah ele geçirildi.

https://x.com/AliYerlikaya/status/1706631094320111824

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...