Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sosyal medyada gündem olmuştu: Taksi ücretini ödemeyip taksiciye saldıran kadın gözaltına alındı

Sosyal medyada gündem olmuştu: Taksi ücretini ödemeyip taksiciye saldıran kadın gözaltına alındı
Fotoğraf Başlığı Sosyal medyada gündem olmustu: Taksi ücretini ödemeyip taksiciye saldiran kadin gözaltina alindi

Üsküdar'da bindiği taksinin ücretini ödemeyen ve sürücüye saldıran kadın gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Kaydet
a- | +A

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Acıbadem Mahallesi'ne yolculuk yaparak taksiden inen kadının, ücretini ödemeden uzaklaşmaya çalıştığına ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçti.

Yapılan incelemede, kimliği belirlenen J.S.S.'nin yolculuk yaptıktan sonra 285 lira tutarındaki ulaşım bedelini kredi kartıyla ödemek istediği, araçtaki pos makinesinde yaşanan sorun nedeniyle taksi sürücüsü A.H.D.'den IBAN numarası istediği belirlendi.

GÖZALTINA ALINDI

Daha sonra araçtan inen J.S.S'nin ödemeyi annesinin yapacağını belirttiği, taksi sürücüsünün ise buna olumsuz yanıt vermesinin ardından ikili arasında tartışma çıktığı öğrenildi.

Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan ve hakkında "güveni kötüye kullanma" ve "kasten yaralama" suçlarından işlem başlatılan J.S.S, adliyeye sevk edildi.

BAKMADAN GEÇME
Taksi ücretini ödemeyen kadın, şoföre saldırdı
HABER

Taksi ücretini ödemeyen kadın, şoföre saldırdı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.