Starbucks'a silahlı saldırı! 'Filistin'de çocukların kanı akıyor'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Starbucks'a silahlı saldırı! 'Filistin'de çocukların kanı akıyor'

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik kanlı saldırıları 7 Ekim'den beri devam ediyor. İsrail'i destekleyen ABD ise dünya gündeminde eleştirilerin hedefi oluyor. Adana'da bir şahıs "Filistin'de çocukların kanı akıyor, boşaltın burayı" diyerek Starbucks'a silahlı saldırıda bulundu.

Adana’da kahve zinciri Starbucks’a müşteriler içeride bulunduğu sırada pompalı tüfekle ateş açan şahıs, ardından iş yerini yerle bir etti. Kimsenin yaralanmadığı olayda tesadüfen bölgeden geçen sivil polis şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

"FİLİSTİN'DE ÇOCUKLARIN KANLARI AKIYOR"

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Starbucks’ta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen bir kişi içeride oturan vatandaşlara “Filistin’de çocuklarının kanları akıyor burayı boşaltın" dedi. Ardından şüpheli hedef gözetmeden iş yerine pompalı tüfekle defalarca ateş açtı.

TUVALETLERE VE KAPALI ALANLARA KAÇIŞTILAR

O sırada içeride bulunan vatandaşlar, tuvaletlere ve kapalı olan alanlara saklandı. Şüpheli şahıs daha sonra içeri girerek iş yerindeki tüm eşyaları dağıttı.
Bölgeden geçen sivil bir polis, hemen müdahale ederek şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Daha sonra çok sayıda poliste olay yerine geldi. İçeride bulunan müşteriler güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Starbucks'a silahlı saldırı! 'Filistin'de çocukların kanı akıyor'

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...