Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sulama kanalında iki ayrı dehşet! Kayıp emekli polis ve doktor ölü bulundu

Sulama kanalında iki ayrı ilde iki ayrı dehşet yaşandı. Mersin'de sulama kanalına düşen araçtan doktorun cesedi çıkarken, Tokat’ta ise kayıp emekli polis memuru sulama kanalındaki aracı içinde ölü bulundu.

Kaydet
a- | +A

Tokat ve Mersin'de sulama kanalında iki ayrı ceset bulundu. Birinin kayıp emekli polis memuru, diğerinin ise diş doktoru olduğu öğrenildi.


TOKAT'TA KAYIP EMEKLİ POLİS'İN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

Tokat’ta bir süredir kendisinden haber alınamayan emekli polis, sulama kanalındaki aracı içinde ölü bulundu.

Niksar ilçesinde evinden dün çıkan ve ailesinin bir daha haber alamadığı emekli polis memuru Şükrü Daştan (66) Şahinli-Mahmudiye yolu üzerindeki sulama kanalında sazlıkların arasındaki aracında ölü olarak bulundu. 

Sulama kanalında iki ayrı dehşet! Kayıp emekli polis memuru ve doktor ölü bulundu - 1. Resim
Başlık ResmiSulama kanalında iki ayrı dehşet! Kayıp emekli polis memuru ve doktor ölü bulundu - 1. Resim

Şükrü Daştan’ın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Niksar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


MERSİN'DE DİŞ DOKTORU ÖLÜ BULUNDU

Mersin'in Tarsus ilçesinde ise kanal içerisinde suya gömülü olarak bulunan araçta yer alan diş doktorunun cansız bedenine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Tarsus'a bağlı ovada yer alan Baharlı Mahallesi girişinde yer alan DSİ pompa istasyonu yanındaki akar durumdaki kanalda bir aracın tavan kısmını fark eden vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sulama kanalında iki ayrı dehşet! Kayıp emekli polis memuru ve doktor ölü bulundu - 2. Resim
Başlık ResmiSulama kanalında iki ayrı dehşet! Kayıp emekli polis memuru ve doktor ölü bulundu - 2. Resim

Bölgeye giden Mersin Büyükşehir Belediyesi dalgıç ekipleri, aracın olduğu noktaya ulaşınca, araç içerisinde bir kişinin cansız bedeni olduğunu belirlediler. Gece saatlerinde suya düştüğü tahmin edilen araç, vinç yardımıyla sudan çıkartıldı.

Yapılan incelemede ölen şahsın 55 yaşında ve Tarsus Ağız-Diş Sağlığı Hastanesi'nde görevli doktor Murat Çeviktürk olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.