Sultangazi'de iş yerine silahlı saldırı! Camlar tuzla buz oldu, maddi hasar oluştu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Sultangazi'de iş yerine silahlı saldırı! Camlar tuzla buz oldu, maddi hasar oluştu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sultangazi'de telefon ve aksesuar satışı yapılan iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 kuşrun sıkılan mağazada maddi hasar meydana gelirken aynı iş yerinin bir diğer şubesine de geçtiğimiz hafta silahı saldırı düzenlendiği öğrenildi.

2 hafta önce Gaziosmanpaşa'da bir mağazaya silahlı saldırı düzenlenmişti. Bu kez aynı mağazanın farklı bir şubesine silahlı saldırı düzenlendi. Önceki gece saat 00.00 sıralarında Habibler Mahallesi Eski Edirne asfaltı üzerinde bulunan iş yerinde yaşanan olayda daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kişi ya da kişiler aynı iş yerine ait Gaziosmanpaşa'da bulunan mağazaya silahlı saldırıda bulunmuştu.

AYNI İŞ YERİNİN SULTANGAZİ'DEKİ ŞUBESİNE SALDIRILDI

Olaydan yaklaşık 2 hafta sonra bu defa Sultangazi'de bulunan mağazanın önüne yaya olarak gelen 1 kişi içeriye rastgele 6 defa kurşun sıktı. Saldırganın yaya olarak kaçtığı olayda iş yerinin kapalı olması sayesinde ölen ya da yaralanan olmazken kurşunların delerek geçtiği camlar tuzla buz oldu. İçeride bulunan bazı ürünler ise kurşunların isabet etmesi nedeniyle zarar gördü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi ile çevirerek önlem alırken olay yeri inceleme ekibi ise çevrede ve iş yerinde inceleme yaptı. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...