Taksicinin küstahlığı yolcuları şaşkına çevirdi: Ben Arap yolcuları alıyorum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Taksicinin küstahlığı yolcuları şaşkına çevirdi: Ben Arap yolcuları alıyorum

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da uzun zamandır taksici sorunu devam ediyor. Vatandaşlar taksi bulmakta zorlanıyor. Özellikle taksicilerin turistleri almak istemeleri ve boş oldukları halde yolcuları kabul etmemeleri büyük bir sorun haline dönüştü. Esenyurt'ta taksiye binmek isteyen vatandaşlar, şoför tarafından taksiye alınmayınca büyük bir şaşkınlık yaşadı. Taksicinin "Ben beğenmediğim yolcuları almıyorum. Arap yolcuları alıyorum" dediği anlarda yolcular neye uğradığını şaşırdı. "Bizim neyimizi beğenmedin?" diye tepki gösteren yolculara taksici "İstersen şikayet et korkmuyorum" dedi.

İstanbul'da taksici sorunu uzun zamandır gündeme gelmeye devam ediyor. Vatandaşların taksi bulmakta zorlanması ve genelde taksicilerin turistleri almak istemeleri genel bir sorun haline geldi. Şimdilerde ise İstanbul Esenyurt'ta yaşanan bir olay gündeme geldi. 

Taksicinin “Ben beğenmediğim yolcuları almıyorum” demesi üzerine yolcular, “Bizi neden beğenmiyorsun abi” diyerek tepki gösterdi. Yaşanan o sıra dışı yolculuk anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

"BEĞENMEDİĞİM YOLCULARI ALMIYORUM"

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Esenyurt’ta uzun süre taksi bekleyen ve taksiye alınmadıklarını iddia eden yolcular, bir süre sonra bir taksiyi durdurarak bindi. Yolculuk sırasında vatandaşlar, taksicilerin kendilerini almadığını söyleyince şoförün tepkisiyle şaşkınlık yaşadı. Taksici, “Ben beğenmediğim yolcuları almıyorum” demesi üzerine yolcular, “Abi bizim neyimizi beğenmiyorsun” diyerek tepki gösterdi.

Bu sözler üzerine yine aynı kelimeleri kullanan taksici, ardından ise “İstersen şikayet et korkmuyorum. Ben Arap yolcuları alıyorum, onlar rahat duruyor” diyerek konuşmasına devam etti. O sıra dışı yolculuk anları ise vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...