Piyasa değeri tam 10.5 milyon! İstanbul'da 4 ayrı adrese sahte ilaç operasyonu: 6 şüpheli gözaltında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Piyasa değeri tam 10.5 milyon! İstanbul'da 4 ayrı adrese sahte ilaç operasyonu: 6 şüpheli gözaltında

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da 4 ayrı ilçeye sahte ilaç operasyonu düzenlendi. Bu operasyonda piyasa değeri 10 milyon 500 bin lira olan başta kanser ve şizofreni ilaçları olmak üzere çeşitli ilaçlar ele geçirildi. Düzenlenen sahte ilaç operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Sahte ilaçları piyasaya sürenler için enkipler düğmeye bastı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, suç organizasyonlarının önlenmesi ve zanlıların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamında yasa dışı yollarla ülkeye getirilen sahte ürünlerin piyasaya sürülerek haksız kazanç sağlandığını tespit eden ekipler, ocak-mart aylarında Fatih, Pendik, Bakırköy ve Zeytinburnu'nda belirlenen 4 adrese operasyon düzenledi.

PİYASA DEĞERİ TAM 10 MİLYON LİRA

Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerdeki aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 10 milyon 500 bin lira olduğu değerlendirilen çok sayıda kanser, şeker, kan pıhtılaşması ve şizofreni ilacı ele geçirildi. Zanlılar hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...