Tekel bayi dehşetine bir yenisi daha eklendi! Kurşun yağdırdı: Yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayideki dehşetinin ardından bir olayda Maltepe'de yaşandı. Bir tekel bayi önüne gelen şüpheli, defalarca ateş açtı. Kurşunların hedefi olan 3 kişi yaralanırken, şüpheli ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayın nedeninin ise alacak verecek tartışması olduğu iddia edildi.

Esenyurt'ta alacak verecek meselesi nedeniyle bir tekel bayisinde yaşanan olayda 2 kişi korkunç şekilde öldürülmüş ve olay çok ses getirmişti. Vahşetin yaşandığı olay hala konuşulmaya devam ederken buna benzer bir olay daha yaşandı.

Bu kez olayın yaşandığı adres Maltepe oldu. Dün akşam saat 19.30 sıralarında Gülsuyu Mahallesi’nde iddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen şüpheli, alacak verecek tartışması yaşadığı şahsın bulunduğu tekel bayi önüne geldi ve peş peşe ateş açtı.

DEFALARCA ATEŞ ETTİ, 3 KİŞİ YARALANDI

Açılan 6 el ateşte Şaban A., Muhammet B. ve Coşkun T. kurşunların hedefi oldu. Bacaklarından yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Şüpheli ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak üzere çalışma başlattı.

Kyanak: İhlas Haber Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR....

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...