TEM'de tır, bariyerleri aşıp otomobile çarptı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul TEM Otoyolu'nda kontrolden çıkan bir tır, ortalığı savaş alanına çevirdi. Tır önce bariyerlere sonra otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Salih Yenidede hayatını kaybetti. Tır şoförü ile 3 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul TEM Otoyolu'nda feci bir kaza meydana geldi. Akşam saatlerinde otoyolun Muratbey Merkez Mahallesi Çatalca mevkiinde Yunus T. kontrolündeki malzeme yüklü tır, kontrolden çıktı. Bariyerleri yaran araç, Salih Yenidede'nin sürdüğü otomobile çarptı.

BÜTÜN EKİPLER SEFERBE OLDU

Feci kaza sonrası bölgeye AFAD, itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Yenidede'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yanında yolcu olarak bulunan 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TIR ŞOFÖRÜNÜN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Tırda sıkışan Yunus T. ise itfaiye tarafından kurtarıldı. Durumu ağır olan şahıs, tedavi altına alındı. Kaza sebebiyle trafikte aksama yaşandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...