Teröre geçit yok! Fırat Kalkanı'nda 2 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Teröre geçit yok! Fırat Kalkanı'nda 2 PKK/YPG'li  etkisiz hale getirildi

Gündem Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Sabah saatlerinde Irak'ın kuzeyinde 5 terörist öldürülmüştü, böylece bu sayı 7'ye yükseldi.

Terörle mücadele tüm hızıyla sürüyor. Sınır ötesindeki harekat bölgeleri başta olmak üzere yurt içinde de devam eden operasyonlarla teröe ağır darbeler vuruyor. Sabah saatleridne Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirilmişti. Bunun ardındna Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 2 terörist daha etkisiz hale getirldi. Böylece bu sayısı 7'ye yükselmiş oldu.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'Teröristlerin saldırı girişimlerini karşılıksız bırakmıyoruz.  Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi.'

https://twitter.com/tcsavunma/status/1730515196681072945

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...