Ters yönden gelen minibüs dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tekirdağ'da ters yönden gelen yabancı plakalı minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yanlış şeritte seyreden yabancı plakalı minibüs dehşet saçtı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

YANLIŞ ŞERİTTE SEYRETTİ

Kaza, Çerkezköy - Çorlu yolu Veliköy mevkiinde meydana geldi. Yanlış şeritte Çerkezköy istikametine doğru seyir halinde olan O.M'nin kullandığı Bulgaristan plakalı minibüs, Veliköy Mahallesi'nde R.Y. idaresindeki hafif ticari araçla çarpıştı.

HAFİF TİCARİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada hafif ticari araç sürücüsü R.Y. hayatını kaybederken, yaralanan minibüs sürücüsü O.M. ise Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ters yönden gelen minibüs dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı

r-996524,996511#

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...