Ters yönden gelen scooter tehlike saçtı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ters yönden gelen scooter tehlike saçtı!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da scooter ile ters yönden gelen bir genç yürekleri ağza getirdi. O anlar araç içi kameraya yansırken sürücüler uzun uzun kornaya basarak genci uyarmaya çalıştı.

Bursa’da ters yönde seyir halinde ilerleyen scooterin görüntüleri araç içi kameraya yansıdı. Ana cadde üzerinde ters yönde ilerleyen scooter sol şeridi kullanarak trafiği tehlikeye attı. Gecenin karanlığında karşısında scooter gören sürücü, uzun süre kornaya basarak tepkisini dile getirdi.

TERS YÖNDE GELEN SCOOTER TEHLİKE SAÇTI

Bursa’nın Nilüfer ilçesi 23 Nisan Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerinde ters yönde seyir halinde olan bir scooter tehlike saçtı. Ana cadde üzerinde ters yönde seyir halinde ilerleyen scooterın görüntüsü araç içi kameraya yansıdı. Otomobil sahibi sooter kullanıcısına korna çalarak tepki gösterse de scooter kullanıcısı aldırış etmeden ilerlemeye devam etti.

Ters yönden gelen scooter tehlike saçtı!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...