Şarjdaki elektrikli scooter bomba gibi patladı! Ortalık toz duman oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir evin mutfağında şarjda bulunan elektrikli scooter bomba gibi patladı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde patlamayla birlikte mutfağın alevler içinde kaldığı ve evi yoğun duman sardığı görüldü.

İngiltere’nin başkenti Londra’nın Brent semtindeki bir evin mutfağında şarja takılan elektrikli scooter panik oluşturdu.

Elektrikli scooterın bomba gibi patlamasının ardından mutfak alevler içinde kalırken, evi yoğun duman sardı.

İhlas Haber Ajansı, alevlere müdahale etmeye çalışan scooterın sahibi güvenlik görevlisi Dell Williams’ın dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığını aktardı.

Tedavisinin ardından konuşan Williams, “Oradan tek parça çıkmayı başardığımız için şükrediyorum. Yangından çıkan dumanı soluduğum için 8 saat hastanede kaldım” yorumunda bulundu.

LONDRA İTFAİYESİNDEN UYARI

Londra’da bu yıl 48 elektrikli bisiklet ve 12 elektrikli scooter yangını çıktı.

Bu tür yangınların yaygın hale geldiğini aktaran Londra İtfaiyesi, satın alınan söz konusu araçların güvenlik standartlarına uygun olup olmadığının kontrol edilmesi uyarısında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...