Togg tartışması kanlı bitti! AK Parti mahalle temsilcisi hastanelik oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Togg tartışması kanlı bitti! AK Parti mahalle temsilcisi hastanelik oldu

GÜNDEM Haberleri

Yerli ve milli otomobil Togg'un Muğla'da tanıtımı yapıldıktan sonra kahvahanede tartışma çıktı. Togg tartışması önce sözlü devam etti ancak kavgaya dönüşünce AK Parti mahalle temsilcisi Metin Şahin bıçakla yaralandı.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg rüzgarı yurdun dört bir yanında eserken Muğla'da da tanıtımı yapıldı. Yoğun ilgi ile karşılaşan Togg için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu ancak tanıtım sonrası yaşanna tartışma hastanede bitti. 

TOGG TARTIŞMASI HASTANEDE BİTTİ

Sabah’ın aktardığına göre TOGG Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki tanıtımın ardından Döğüşbelen'deki bir kahvehanede, AK Parti Döğüşbelen mahalle temsilcisi Metin Şahin ile Y.B. arasında yerli otomobil üzerinden bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüşmesi üzerine Y.B, Metin Şahin'i bıçakla yaraladı.

Togg tartışması kanlı bitti! AK Parti mahalle temsilcisi hastanelik oldu

AK PARTİ MAHALLE TEMSİLCİSİ HASTANELİK OLDU

İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edilirken Şahin ilk müdahalenin ardından Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Metin Şahin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırgan Y.B. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...