Togg’dan dolandırıcılık uyarısı: Hukuki süreç başlatacağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Togg’dan dolandırıcılık uyarısı: Hukuki süreç başlatacağız

Ekonomi Haberleri

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un resmi sayfasından yapılan açıklamada yerli otomobil adına açılan hesaplardan hisse senedi yoluyla yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşlar uyarıldı ve 'Sahte kampanya ilanlarını üreten paylaşan veya dağıtan, kişiler kurumlar ve sosyal medya kanallarıyla ilgilide hukuki süreçler başlatacağımızı bilginize sunarız.' ifadeleri kullanıldı.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg rüzgarı yurdun dört bir yanında eserken dolandırıcılar bu durumu fırsat bildi ve sahte kampanyaları düzenlenmeye başladı. Bunun üzerine Togg'un resmi sayfasından uyarı niteliğinde bir açıklama yapıldı. Açıklamada dolandırıcılara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi. 

TOGG İLE İLGİLİ İLANLARA DİKKAT: DOLANDIRILABİLİRSİNİZ

Togg’un resmi twitter hesabında yayınlanan uyarıda, ‘Togg hissesi satın alın, Togg hisselerine yatırım yapın, Togg yatırım için platform açıyor, Togg kazanma şansı yakalayın’ başlıklarıyla gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanıltıcı ilanlara dikkat edilmesi gerektiği belirtildi.

https://twitter.com/Togg2022/status/1656654286917451779

'HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ'

Konuya ilişkin bilgilendirmede, bu tür paylaşımların dolandırıcılık amaçlı olup, kullanıcıların resmi kanallar dışındaki paylaşımlara itibar etmemelerine dikkat çekildi. Açıklamada, "Togg markasına güven duyan kişileri dolandırma amacı güden bu tip sahte kampanyalarda markamızın kullanılması yasa dışıdır. Bu tip sahte kampanya ilanlarını üreten paylaşan veya dağıtan, kişiler kurumlar ve sosyal medya kanallarıyla ilgilide hukuki süreçler başlatacağımızı bilginize sunarız" denildi.(İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...