TPAO'dan Karadeniz gazıyla ilgili heyecanlandıran paylaşım: Kritik işlem tamamlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşımda bulunan TPAO Karadeniz gazına ilişkin bir müjde daha verdi. TPAO paylaşımında, "Karadeniz'deki enerji üssümüzü, Sakarya Gaz Sahası Kara Tesisi'ne bağlayan boruların deniz tabanına yerleştirme işlemi başarıyla tamamlandı” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'yi heyecanlandıran Karadeniz'deki gaz rezervi Sakarya Gaz Sahası'ndaki gelişmelerle 710 milyar metreküpe kadar çıkmıştı.

 20 Nisan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı bir törenle Karadeniz gazının karaya çıkarılması beklenirken, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), sosyal medya hesabı üzerinden heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

TPAO'dan yapılan paylaşımda şöyle denildi:

Karadeniz'deki enerji üssümüzü, Sakarya Gaz Sahası Kara Tesisi'ne bağlayan boruların deniz tabanına yerleştirme işlemi başarıyla tamamlandı. Enerjide Bağımsız Türkiye.

https://twitter.com/trpetrolleri/status/1643633608509337600            

DOĞALGAZ İNDİRİMİNDE 4 FORMÜL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, arefe günü yapılacak törende yeni müjdeler vereceğini açıklamıştı.

Bu aşamada 4 formül üzerinde durulduğu belirtildi. Bu formüllerin '100 metreküp hediye', 'yüzde 15 indirim', '8 ay 25 metreküpün ücretsiz olması' ve 'nisan faturasının ödenmemesi' olduğu belirtildi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...