Trafik kazası geçiren Uzman Çavuş Mesut Taşar 55 gün sonra şehit oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Iğdır'da askeri aracın devrilmesi sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mesut Taşar'dan acı haber geldi. 55 gündür tedavi gören asker, doktorların bütün çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Şehidin acı haberi İzmir'deki baba evini yaktı.

Iğdır'da 29 Aralık günü Aralık ilçesinden şehir merkezine doğru giden 5'inci Hudut Alay Komutanlığına ait zırhlı aracın lastiği patladı. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki araziye devrildi. Feci kazada 12 asker yaralandı.

Durumu ağır olan Mesut Taşar (33), Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. O tarihten beri tedavi gören Taşar, 55 gün sonra şehit düştü. 

Trafik kazası geçiren Uzman Çavuş Mesut Taşar 55 gün sonra şehit oldu

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Askerin ateşi, İzmir Buca ilçesi Kozağaç Mahallesi'ndeki baba evine düştü. Evlatlarının şehadet haberini alan baba Tahsin Taşar ile anne Ceylan Taşar, gözyaşlarına boğuldu. Eşi Kader Taşar (34) da eşinin vefat ettiğini duyunca yıkıldı. Eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

GERİDE 4 YETİM BIRAKTI

Şehidin Nur Hasret (12), Işın Su (10), Yunus Emre (9) ve Ceylan Su (5) adında 4 çocuğu olduğu öğrenildi. Merhum, yarın Gaziemir 15 Temmuz Şehitler Camii’nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kadife Kale Hava Şehitliği'ne defnedilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Beray22 Şubat 2023 18:21

Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun mesut abim

Sonraki Haber Yükleniyor...