Traktör kazası eşleri birbirinden ayırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Traktör kazası eşleri birbirinden ayırdı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Bursa'da traktörün sürücüsü, eğimli yolda kontrolü kaybedince yoldan çıktı. Kaza esnasında yola savrulan sürücü hayatını kaybederken yolcu konumunda bulunan eşi ise yaralandı. 

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bir sürücü eğimli yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan traktörün sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken yanında bulunan eşi ise yaralandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İlçeye bağlı kırsal Tepecik Mahallesi'nde eşi Cahide Acar'la tarlalarını sürmek için evlerinden ayrılan Muhammet Acar'ın (65) kullandığı traktör, eğimli yolda iniş sırasında kontrolden çıktı. Savrulan traktörden düşen sürücü kaza yerinde yaşamını yitirdi, eşi yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Yaralı Cahide Acar, Orhaneli Devlet Hastanesi'ndeki müdahalesinin ardından Bursa kent merkezindeki Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sürücünün cansız bedeni ise Orhaneli'ndeki hastanenin morguna gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...