Türk milli savaş gemileri dünyaya açılıyor!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türk milli savaş gemileri dünyaya açılıyor!

GÜNDEM Haberleri

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ, milli teknolojileri Malezya Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı'nda sergilenecek.

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.'den(STM) yapılan açıklamaya göre, STM, Asya Pasifik bölgesinin en büyük savunma fuarlarından biri olan Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı'nda (LIMA) askeri deniz platformlarını Güney Asya ülkeleri ile buluşturacak. LIMA Fuarı, Malezya'nın Langkawi adasındaki Mahsuri Uluslararası Fuar Merkezi'nde 23-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TÜRKİYE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK

Ülkemizin ilk milli korvet projesi MİLGEM Ada Sınıfı, Türkiye'nin ilk milli fırkateyn projesi İ Sınıfı Fırkateyn, Pakistan Donanması için inşa edilen Denizde İkmal Tankeri (PNFT), STM standında yerini alacak. STM'nin kendi öz kaynakları ile başlattığı, Türkiye'nin ilk küçük boyutlu milli denizaltı projesi STM500, sürat-manevra gücü yüksek, satıhtan satıha güdümlü mermilerle hücum geliştirebilen STM MPAC Hücumbotu ve sahil güvenlik gemisi CG-3100 fuarda katılımcıların beğenisine sunulacak. (Kaynak: Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...