Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallandı! 2 saat içinde 12 deprem oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallandı! 2 saat içinde 12 deprem oldu

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Bu akşam Türkiye'nin dört bir yanında peş peşe 12 deprem oldu. AFAD son duruma ilişkin bilgilendirmede bulundu, işte detaylar...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma sebep olan 2 büyük deprem 50 binden fazla insanın canına mal olmuştu. Bu akşam Türkiye'de yürekler yine ağza geldi, iki saat içinde 12 deprem oldu. Depremlerin büyüklüğü 3.5'i buldu. Şuan için herhangi bir olumsuz ihbar yapılmazken AFAD, açıklamalarda bulundu. 

Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallandı! 2 saat içinde 12 deprem oldu

İSTANBUL'DA KORKUTAN DEPREM

İstanbul'un Silivri açıklarında 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’dan alınan bilgiye göre, Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 19.36'da 3.0 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana geldi

MUĞLA VE İZMİR'DE YÜREKLER AĞZA GELDİ

Muğla’nın Dalaman ilçesinde saat 19:56’da 3.5 büyüklüğünde bir zelzele oldu. Sarsıntı çevre ilçelerde de hissedildi. İzmir’in Buca ilçesinde ise saat 19:07’de 2.9 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Deprem, merkez üssüne yakın yerleşim yerlerinde paniğe neden oldu.

GÜNEYDOĞU ANADOLU PEŞ PEŞE SALLANDI

Gaziantep’in Nurdagi ilçesinde saat 19:38’de 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, il merkezi ve Kilis’te de hissedildi. Adıyaman’ın Sincik ilçesinde ise saat 19:46’da 2.2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Bingöl’ün Yedisu ilçesinde saat 18:39’da 1.9 büyüklüğünde bir deprem oldu.

KAHRAMANMARAŞ, MALATYA VE KAYSERİ'DE HALK PANİĞE KAPILDI

Kahramanmaraş’ta akşam saatlerinde dört farklı ilçede küçük çaplı depremler meydana geldi. Söğütlü Pazarcı ilçesinde saat 20:19’da 1.6, Elbistan ilçesinde saat 18:43’ta 1.8, Afşin ilçesinde saat 18:27’de 1.2 ve Sünnetköy ilçesinde saat 19:08’de 1.8 büyüklüğünde depremler kaydedildi. Malatya’nın Karagöz ilçesinde ise saat 20:25’te 1.8 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Kayseri’nin Sarız ilçesinde ise saat 19:16’da 1.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...