TÜSİAD'dan siyasi partilere ziyaret

TÜSİAD'dan siyasi partilere ziyaret
Başlık ResmiTÜSIAD'dan siyasi partilere ziyaret

TÜSİAD Yönetim Kurulu, 16-17 Haziran tarihlerinde Ankara'da siyasi parti liderlerini ziyaret edecek.

Kaydet
|
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes başkanlığındaki TÜSİAD Yönetim Kurulu, 16-17 Haziran tarihlerinde Ankara'da siyasi parti liderlerini ziyaret edecek.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, TÜSİAD heyeti, liderlere yapacağı ziyaretlerde seçimler sonucu temsil yeteneği yüksek bir parlamentonun oluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirecek. Heyet, bu durumun başta ekonomi olmak üzere her alanda Türkiye'nin önünü açacak bir hükümetin kurulması için bir fırsat olarak görülmesini vurgulayacak.

Ankara ziyareti kapsamında 16 Haziran tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelinecek. TÜSİAD heyeti 17 Haziran'da ise Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir görüşme gerçekleştirecek.

HDP Eş Genel Başkanlarının seçim sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Ankara dışında olmaları nedeniyle HDP ziyaretinin ileri bir tarihte gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.