'Van Gölü Canavarı' yine gündemde: Hızla hareket eden canlı anbean kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
'Van Gölü Canavarı' yine gündemde: Hızla hareket eden canlı anbean kamerada

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bir döneme damga vuran 'Van Gölü Canavarı' iddiaları o dönemlerde pek konuşuluyor ve varlığı tartışılıyordu. Bitlis’in Tatvan ilçesinde piknikçiler tarafından çekilen görüntüler, 'Van Gölü Canavarı'nı yeniden gündeme getirdi. Hızla hareket eden canlı vatandaşın kamerasına yansıdı.

'Van Gölü Canavarı', bir dönem tartışmaların odağı olmuş ve kimleri gerçek olduğunu söylerken kimileri ise gerçek olmadığını belirtiyordu. Bitlis'te çekilen görüntülerle birlikte 'Van Gölü Canavarı' iddiaları tekrar gündeme geldi.

'SIRTI TIRTIKLI VE ÇOK HIZLI HAREKET EDİYOR' İDDİASI

Tatvan ilçesinin Hanelmalı köyü mevkisinde Van Gölü’nde hızla hareket eden canlı, pikniğe giden ailenin cep telefonuyla görüntülendi. Görüntüleri çeken kişiler, sırtının tırtıklı olduğunu ve çok hızlı hareket ettiğini belirttikleri canlının, 'Van Gölü Canavarı' olduğunu öne sürdü.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...