Vezneciler metro durağında yangın çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Fatih’te Vezneciler Metro Durağı yürüyen merdivenlerinde elektrikten kaynaklı yangın çıktı. Vatandaşlar büyük korku yaşarken alevler, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İstanbul Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Vezneciler Durağı'nda saat 17.00 sularında panik dolu anlar yaşandı. İstanbul Üniversitesi girişinde bulunan yürüyen merdivenlerde elektrik aksamından yangın çıktı. Alevleri gören esnaf, yangın tüpüyle müdahalede bulundu ancak etkili olmadı. Bunun üzerine itfaiye çağrıldı. Olay yerine gelen ekiplerin çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Bu sebeple durakta aksamalar yaşandı.

Vezneciler metro durağında yangın çıktı

"SÖNDÜRDÜK YİNE ALEVLENDİ"

Yangına ilk müdahale eden esnaf Bekir Sirkeci "Bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Dükkandaki tüpü aldım, koştum. İlk anda yangını söndürdük ama yeniden alevlendi. Tüpümüz bitince ikinci tüpü aldık. O da tükendi. Daha sonra itfaiye yetişti” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...