Yalova'da korkunç kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yalova'da bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bahçe duvarına sonra da ağaca çarptı. Meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Yalova merkeze bağlı Kadıköy beldesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği pikap önce bahçe duvarına sonra da ağaca çarptı. Kazada 2 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı.

"YOL KENARINDAKİ VİLLAYA ÇARPTI"

Alınan bilgiye göre, 77 ER 336 plakalı pikap Ö.F.Y (19) sürücüsü Kadıköy beldesi Özden Mahallesi Doğu Sırtı Caddesi direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç önce kaldırıma daha sonra ise yol kenarındaki bir villanın duvarına çarptı.

Kazada araçta bulunan İ.E.S (19) ve K.T (19) hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı. 2 yaralı bölgeye sevk edilen ambulanslarla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken diğer yaralı ise özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yalova'da korkunç kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...