Yozgat kazasında hayatını kaybetti, kahreden gerçek sonradan ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü 19 kişinin yaralandığı korkunç kazada hayatını kaybeden 45 yaşındaki Serdar İçeloğlu'nun düğün için Sivas'a geldiği ortaya çıktı. İçeloğlu'nun eşi de aynı kazada yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Mükremin köyü yakınlarında geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetmiş, 19 kişi yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden Tokat merkeze bağlı Yaydalı köyü doğumlu İstanbul'da yaşayan 45 yaşındaki Serdar İçeloğlu'nun Sivas'a akrabasının düğünü için gittiği öğrenildi.

DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA GEÇİRDİ

Sivas'tan İstanbul'a dönüşte yaşanan kaza sonucunda 2 çocuk babası Serdar İçeloğlu hayatını kaybederken, eşi Hatice İçeloğlu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Adli işlemlerin ardından İçeloğlu'nun cenazesi geçtiğimiz gün memleketi Tokat'a ulaştırıldı. Bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına milletvekilleri ve akrabaları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından İçeloğlu'nun cenazesi Yayladalı köyü mezarlığına defnedildi.

Yozgat kazasında hayatını kaybetti, kahreden gerçek sonradan ortaya çıktı

"KAZA ESNASINDA EŞİ İLE BERABERDİ"

İçeloğlu'nun köyün değerli insanlarından olduğunu belirten Yayladalı köyü muhtarı Mustafa Al, "Rahmetli Serdar kardeşimizin Sivas'ta hanımının akrabaları vardı. İstanbul'da 2 ortak iş kurmuşlardı. Düğün için Sivas'a gelmişti. Oradan sonra bizim buraları da ziyaret etti. Buradan tekrar Sivas'a gitti. Sivas'tan da İstanbul'a giderken Yozgat Sorgun'da bir kaza sonucu arkadaşımızı kaybettik. Rabbim mekanını cennet eylesin. Eşi iyi durumda. Kaza esnasında eşi ile beraber bulunuyor" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...