Yozgat’taki otobüs faciasında acı detay: Uçak bileti bulamamış

- Güncelleme:
Yozgat’taki otobüs faciasında acı detay: Uçak bileti bulamamış

GÜNDEM Haberleri

Yozgat’ın Sorgun ilçesindeki otobüs kazasında eşi ve bir çocuğuyla birlikte vefat eden Hasgül ailesiyle ilgili acı bir detay ortaya çıktı. Hakan Hasgül ve ailesinin İstanbul dönüşünde uçak bileti bulamadığı için otobüsle döndüğü öğrenildi. Sivas’ta aracını sattığı için dönüşte otobüse binen Hasgül’ün, bir buçuk yıl önce ölen babasının yanında mezar satın aldığı belirtildi.

Sivas’tan İstanbul’a dönerken Yozgat Sorgun’da otobüsün kazasında hayatını kaybeden Hakan Hasgül’ün komşusu acısını dile getirdi. Hasgül’ün Sivas’a kendi aracıyla gittiği orada ev almak için aracını sattığı otobüsle dönerken kazada eşi Züleyha Hasgül ve küçük çocuğu Eymen Kadir Hasgül’le birlikte öldüğü öğrenildi. Hakan Hasgül’ün aynı otobüste olan 2 çocuğunun ise tedavilerine devam ediliyor. Hakan Hasgül’ün 1 buçuk yıl önce ölen babasının yanında Kayabaşı’nda mezar satın aldığı da öğrenildi.

Yozgat’taki otobüs faciasında acı detay: Uçak bileti bulamamış

UÇAK BİLETİ BULAMADIĞI İÇİN OTOBÜSLE DÖNDÜ

Hasgül ailesinin komşusu Mehmet Özbek kazayı haberlerden öğrendiğini ifade ederek, “Kazayı haber kanallarından öğrendik. Öğrendikten sonra çok üzüldük. Çok değerli bir arkadaşımız komşumuzdur Hakan. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Kendi özel arabasıyla gidiyor. Orada arabasını satıp 2 katlı ev alıyor. İstanbul dönüşünde uçak bileti de bulamadığı için otobüsle dönüyor. Ben Diyarbakırlıyım kendisi de Sivaslıydı. İstanbul’a geldiğimizden beri kapı komşumdu. 2 aile gibiydik. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Yıllarca beraber çalıştık. Benim 2 kardeşim vardı onlar da kaza da vefat ettiler onlarla da beraber çalışıyorlardı. Hatta 1 ay önce düğünüme geldiğinde trafik kazasında ölen ‘Nuri ile Mustafa’yı unutmuyorum çok özledim’ demişti” dedi.

Yozgat’taki otobüs faciasında acı detay: Uçak bileti bulamamış

NE OLMUŞTU?

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde geçtiğimiz gece yarısı meydana gelen otobüs kazasında Sivas’tan otobüsü binip İstanbul istikametine seyahat etmek isteyen 12 yolcu ölürken 19 yolcu da yaralanmıştı. Yaralanın olduğu kazada yaralılar ambulanslarla Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yozgat'taki kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emekli 21 Ağustos 2023 16:02

Otobüs şoförleri test edilmeden şoför yetersizliği nedeniyle doğrudan yola gönderiliyor yorgun mu değilmi otobüs kullanabiliyor mu bilmeden doğrudan yolla gönderiliyor

Sonraki Haber Yükleniyor...