Yunanistan zulmü! Soyup ölüme terkettikleri 22 göçmenden 12'si donarak öldü

Yunanistan zulmü! Soyup ölüme terkettikleri 22 göçmenden 12'si donarak öldü
Başlık ResmiYunanistan zulmü! Soyup ölüme terkettikleri 22 göçmenden 12'si donarak öldü

Yunanistan'ın ölüme ittiği ve donarak hayatını kaybeden göçmen sayısı 12’ye yükseldi

Kaydet
|

Yunanistan sınır birlikleri tarafından ayakkabıları çıkarılıp elbiseleri soyularak, Edirne’ye geri itilen ve donarak hayatını kaybeden göçmen sayısı 9’dan 12’ye yükseldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “AB çaresiz, cılız ve insanlıktan yoksun" dedi.

Edirne’nin İpsala ilçesi Paşaköy Köyü Mandakoru mevki'inde Yunanlılar tarafından geri itilen ve donarak vefat eden göçmen sayısı artıyor. Sabah saatlerinde 9 göçmenin cansız bedenine ulaşılmıştı bu sayı 12’ye yükseldi. Donma riski altındaki diğer göçmenler de kurtarılarak Keşan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Edirne Valiliğinden yapılan açıklamada bölgedeki arama tarama faaliyetlerini devam ettiği bildirildi.

'AB ÇARESİZ, CILIZ VE İNSANLIKTAN YOKSUN'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ayakkabıları çıkarılmış, elbiseleri soyulmuş Yunan sınır birlikleri tarafından geri itilmiş 22 göçmenden 12'si dondu. AB çaresiz, cılız ve insanlıktan yoksun. Yunan sınır birlikleri, mağdura cani, FETÖ'ye müşfik. Allah rahmet eylesin” açıklamasında bulundu.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.