Zehir tacirlerine geçit yok! Ticaret Bakanlığı ve MİT’ten ortak operasyon

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Zehir tacirlerine geçit yok! Ticaret Bakanlığı ve MİT’ten ortak operasyon

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hatay’da 1,2 ton uyuşturucu hapın ele geçirildiğini MİT ekipleri tarafından genişletilen operasyon kapsamında 3 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Ticaret Bakanlığı ve MİT operasyonuyla Hatay’da 1,2 ton uyuşturucu hap ele geçirildi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MİT ile genişletilen operasyon sonucunda 3 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bolat, operasyona ilişkin detayları paylaştı.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin operasyonlarına hız kesmeden devam ettiğini bildiren Bolat, şunları kaydetti:

"Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince transit işlem gören bir konteynerde 1 ton 197 kilogram ve yaklaşık 500 milyon lira değerinde captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Milli İstihbarat Teşkilatı'mız (MİT) ile ortak genişletilen operasyon neticesinde olayla bağlantılı 3 kişi gözaltına alınmıştır. Ticaret Bakanlığı olarak uyuşturucuyla mücadelede sadece ülkemizde değil, bölgesel çapta da uyuşturucu şebekelerine göz açtırmıyoruz."

https://twitter.com/omerbolatTR/status/1729742272667750441

Bolat, kaçakçılıkla mücadelede kararlı duruşunu bir kez daha sergileyen Gümrük Muhafaza ekiplerini tebrik ederek başarıyla gerçekleşen operasyona katkı sunan MİT'e teşekkür etti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...