Bir il diken üstünde! 34 köyde şap karantinası

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bir il diken üstünde! 34 köyde şap karantinası
Erzincan, Şap Hastalığı, Refahiye, Karantina, Haber
3. Sayfa Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Erzincan’da 34 köyde şap hastalığı nedeniyle hayvan alım satışları ikinci bir duyuruya kadar yasaklandı.

Dün itibarıyla Erzincan’ın Refahiye ilçesinin köy ve mahalle muhtarlarına "Şap Hastalığı Karantinası" konusuyla ilgili tebliğ yapıldı.

Yapılan tebliğde; Yuvadağı, Halitler, Akbağ, Diştaş, Koçkaya, Arpayazı, Diyarlar, Madendere, Avşarözü, Doğandere, Merkez-Kalkancı, Keçegöz, Aydıncık, Erecek, Onurlu, Babaaslan, Gülensu, Bölüktepe, Gümüşakar, Cengerli, Günyüzü, Çamdibi, Hacıköy, Çiçekalı, Kabuller, Sıralı, Şahverdi, Yaylapınarı, Pınaryolu, Mülkköy, Derebaşı, Sarıkoç, Kersen ve Yeniyurt köylerinde şap hastalığı nedeniyle hayvan alım satışları ikinci bir duyuruya kadar yasaklandığı duyuruldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...