7-8 Mart Ankara'da bu akşam Sincan, Yenimahalle, Mamak ve birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
7-8 Mart Ankara'da bu akşam Sincan, Yenimahalle, Mamak ve birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanacak

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

7-8 Mart Ankara elektrik kesintisi ve arıza sorgulama! | Ankara’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler, mahaller açıklandı. 7-8 Mart Cuma günü Ankara’nın bazı ilçelerinde kısa süreliğine şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Çankaya elektrik kesintisi ne zaman bitecek, Keçiören elektrik kesintisi var mı, Mamak elektrik kesintisi ne zaman gelecek araştırılıyor. Bu ilçelerin yanı sıra Pursaklar, Altındağ, Polatlı, Gölbaşı, Etimesgut, Sincan elektrik kesintisi son dakika bilgileri ve elektrik ne zaman gelecek merak ediliyor. İşte, 7-8 Mart Ankara Başkent EDAŞ elektrik kesintisi listesi!

Ankara elektrik kesintisi 7-8 Mart! Ankara Çubuk’ta, Kahramankazan’da, Beypazarı’nda ve Elmadağ’da zaman zaman elektrik kesintisi yaşanabilmektedir. Son dakika elektrik kesintisi bilgileri güncel duyurular ile Başkent EDAŞ’ın açıklamalarıyla haberimizde yer almaktadır. Ankara’da bugün ve yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçe, mahalle ve sokak bilgileri ile kesinti süresi haberimizde…

ANKARA ELEKTRİK KESİNTİSİ 7-8 MART

Ankara’da 7-8 Mart günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler, mahalleler ve sokaklar ile elektrik kesintisinin tahmin edilen kesintisi süresi Başkent EDAŞ’ın bildirimlerine göre şu şekildedir:

SİNCAN ELEKTRİK KESİNTİSİ

YUNUS EMRE, AYAŞ ANKARA YOLU Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

AHİ EVRAN, 182. Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 07.03.2024 20:00 'da verilmesi planlanmaktadır.

TANDOĞAN, BARBAROS Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

AHİ EVRAN OSB, 105. Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KEÇİÖREN ELEKTRİK KESİNTİSİ

ADNAN MENDERES, KIZLAR PINARI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

OVACIK, 2020 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

GÜÇLÜKAYA, ÇAĞLA Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ESERTEPE, 237 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

MAMAK ELEKTRİK KESİNTİSİ

ŞAFAKTEPE, MAMAK Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

GÖKÇEYURT, GÖKÇEYURT Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞAHİNTEPE, HOCALI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YUKARI İMROHOR, YUKARI İMRAHOR MAHALLESİ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YENİMALLE ELEKTRİK KESİNTİSİ

UĞUR MUMCU, 1652 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ERGENEKON, BEYAZKÖY Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

BEŞTEPE, MEVLANA Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ÇARŞI, RAGIP TÜZÜN Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 07.03.2024 20:00 'da verilmesi planlanmaktadır.

ANKARA BAŞKENT EDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ/ARIZA TELEFON NUMARASI

Ankara’daki elektrik dağıtım şirketi Başken EDAŞ’tır. Ankara’da güncel elektrik kesintileri ve arıza durum takibi ile sorgulamalar için 186’yı arayabilirsiniz.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...