Alanyaspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Alanyaspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trabzonspor Alanyaspor maçı kaç kaç bitti, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Süper Lig'in 28.haftasında Alanyaspor, sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Peki, Alanyaspor Trabzonspor maç sonucu kaç?

Süper Lig'de 28.hafta heyecanı sona erdi.Haftanın kapanış mücadedinde Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanına çıktı. Trabzonspor Alanyaspor maçı kaç kaç bitti? 

TRABZONSPOR ALANYASPOR MAÇI KAÇ KAÇ?

Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. Alanyaspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Alanyaspor Trabzonspor'u 3 golle geçti. Alanyaspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.  Böylece Trabzonspor ligde 46 puanda kaldı.Alanyaspor ise puanını 33'e yükseltti.

Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 7 ve 38. dakikalarda Oğuz Aydın ile 73. dakikada Efecan Karaca attı. Trabzonspor'un tek golünü 90+6. dakikada Nicolas Pepe kaydetti. 

TRENYOL SÜPER LİG 29. HAFTA

Gelecek hafta Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük'le karşılaşacak. Alanyaspor da deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...