Altın neden rekor kırdı? Gram altın kaç oldu? 22 Şubat güncel altın fiyatları...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Altın neden rekor kırdı? Gram altın kaç oldu? 22 Şubat güncel altın fiyatları...

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Canlı altın kuru fiyatları arama motorlarında sorgulanıyor. Altın fiyatları yukarı yönlü hareketini sürdürürken rekor seviyeleri gördü. Peki, 22 Şubat 2024 güncel altın fiyatları kaç? Bugün gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?  1 gram altın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın fiyatında son durum merak konusu oldu. Güncel altın fiyatları vatandaşlar tarafından  araştırılıyor. Altın fiyatları 22 Şubat 2024 Perşembe günü nasıl başladı? Yatırımcıların gözdesi altın ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları haberimizde. Altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın kaç TL? 

BUGÜN ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Altının gram fiyatı yükselişini güçlendirdi.  Altın gram fiyatı  2100 TL direncini test ederek tüm zamanların rekorunu kırdı. Dün yayımlanan Fed tutanakları altın yönünü belirledi. 

Fed tutanaklarında enflasyonun sürdürülebilir bir şekilde yüzde 2'ye düşüp düşmediğine ve verileri dikkatle değerlendirmenin önemi vurgulandı. Ayrıca aşırı kısıtlayıcı duruşun çok uzun süre sürdürülmesinin ekonomiye yönelik aşağı yönlü risklere işaret ettiği belirtildi. Altın fiyatları, Fed'in faiz patikasına ilişkin ipuçları açısından yakından takip edildi ve duruşunu güçlendirdi. Yatırımcılar tutanakların ardından piyasadaki güncel altın fiyatlarını araştırmaya başladı. Altının spot piyasadaki ons fiyatı 2030 dolar oldu.

Altın neden rekor kırdı? Gram altın kaç oldu? 22 Şubat güncel altın fiyatları... - 1. Resim

GRAM ALTIN KAÇ OLDU?

Perşembe günü gram altın 2026 TL seviyesinde.

Çeyrek altın 3 bin 558 lira,

cumhuriyet altın 14 bin 275 lira,

yarım altın 7 bin 117,

tam altın 13 bin 762 lira,  

reşat altını 14 bin 307 lira,

gremse altın  ise 34 bin 511 liradan el değiştiriyor. 

Altın neden rekor kırdı? Gram altın kaç oldu? 22 Şubat güncel altın fiyatları... - 2. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...