Arda Güler Real Madrid'den transfer oluyor mu? Arda Güler hangi takıma gidiyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arda Güler Real Madrid'den transfer oluyor mu? Arda Güler hangi takıma gidiyor?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Arda Güler transfer oluyor mu, sorusu hız kazandı. 30 milyon euroyu bulan bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor mu? Arda Güler hangi takıma transfer olacak 2024? İşte detaylar.

Arda Güler Real Madrid'den ayrılacak mı, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. İspanyol basını Arda Güler’in yeni adresini duyurdu. Çarpıcı iddia gündeme bomba gibi düştü. Arda Güler transfer mi oluyor, Real Madrid'den ayrılıyor mu? Tüm merak edilenler haberimizde. 

Arda Güler Real Madrid'den transfer oluyor mu? Arda Güler hangi takıma gidiyor? - 1. Resim

ARDA GÜLER HANGİ TAKIMA TRANSFER OLACAK?

Arda Güler, yaz transfer döneminde rekor bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmuştu. İspanyol basını, teknik direktör Carlo Ancelotti’ye sinirlenen Arda Güler hakkında çarpıcı bir transfer iddiasında bulundu. Real Madrid'e transfer olmasının ardından sakatlıklarla boğuşan ve forma şansı bulamayan genç yıldız Arda Güler’in depresyona girdiği iddia edildi. İyileşmesine rağmen bir türlü istediği süreyi alamayan Arda Güler'le ilgili transfer iddiaları hız kazandı. 

Arda Güler Real Madrid'den transfer oluyor mu? Arda Güler hangi takıma gidiyor? - 2. Resim

ARDA GÜLER REAL MADRİD'DEN AYRILIYOR MU?

Sakatlıklarla boğuştuktan sonra ilk 11'de kendine yer bulmaya çalışan genç yıldız Arda Güler'in depresyona girdiği ve çok mutsuz olduğu aktarıldı. Şu ana kadar yalnızca 92 dakika süre alan genç yetenek, bu maçlarda da skora katkı veremedi.Doğum gününde de oynatılmayan Arda Güler'in FC Barcelona'ya gelmediği için pişman olduğunu iddia edildi.

Arda Güler Real Madrid'den transfer oluyor mu? Arda Güler hangi takıma gidiyor? - 3. Resim

ARDA GÜLER SEVİLLA YOLCUSU MU?

Real Madrid'in Arda Güler'i daha fazla süre alabileceği bir takıma kiralık olarak göndermeyi düşündüğü aktarıldı. Defensa Central'de yer alan habere göre; Sevilla-Madrid karşılaşmasını Santiago Bernabeu'da takip eden Sevilla Başkanı Del Nido, Florentino Perez ile görüştü. İspanyol ekiplerinden Sevilla'nın milli futbolcuyu gündemine dahil ettiği kaydedildi. Del Nido'nun Real Madrid başkanı ile yaptığı görüşmede milli yıldız Arda Güler'i kadrosuna katmak istediğini ifade ettiği belirtildi. 

Arda Güler Real Madrid'den transfer oluyor mu? Arda Güler hangi takıma gidiyor? - 4. Resim

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...