Bugün hava yağmurlu! Meteoroloji uyardı 16 il sarı kodlu uyarı! 5 Mart İstanbul hava durumu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün hava yağmurlu! Meteoroloji uyardı 16 il sarı kodlu uyarı! 5 Mart İstanbul hava durumu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bugün yağmur var mı, hava nasıl soruları gündeme geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporu belli oldu. Meteoroloji 16 il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu.5 Mart İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu! İşte, detaylar...

Bugün yağmur var mı? Bugün hava nasıl? sorularının cevapları araştırılmakta. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayımladı. Marmara, Ege, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi'nde sağanak yağış etkili olacak. Antalya ve Muğla için turuncu kodlu uyarı yapıldı. İşte, 5 Mart 2024 İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu...

BUGÜN YAĞMUR VAR MI?

Meteorolojiye göre; yurt genelinde hava parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Akdeniz, Ege, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun güneybatısı ile Adıyaman çevrelerinde yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları ile Mersin ve Adana çevrelerinde kuvvetli yağışlar sonrası oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor. 

16 İL SARI VE TURUNCU KODLU UYARI

MGM; Afyon, Ankara, Balıkesir, Isparta, Denizli, Manisa, Konya, Burdur, Aydın, Eskişehir, Karaman, Kütahya, İmzir için sarı kodlu, Muğla ve Antalya için turuncu kodlu uyarı verdi.

BUGÜN HAVA NASIL?

Hava sıcaklıkları kuzey iç ve doğu kesimlerinde 4 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor. Bugün hava yağmurlu! Meteoroloji uyardı 16 il sarı kodlu uyarı! 5 Mart İstanbul hava durumu - 1. Resim

5 MART İSTANBUL, İZMİR, ANKARA HAVA DURUMU!

İSTANBUL:

İstanbul'da hava sıcaklığının 15°C olması bekleniyor. Parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olacağı şehirde, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağış bekleniyor. 

ANKARA:

Ankara'da havanın, 18°C parçalı ve çok bulutlu olması tahmin ediliyor. Öğle saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili olacak. 

İZMİR:

İzmir'de hava, 19°C parçalı ve çok bulutlu. Aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi beklenirken yağışların, sabah saatlerinden yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...