Cemal Hünal ile Lale Cangal boşandı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cemal Hünal ile Lale Cangal boşandı mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cemal Hünal 13 yıllık eşi Lale Cangal'dan boşandı mı, sorusu arama motorlarında sorgulandı. Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal eşi Lale Cangal ile evliliğini bitirdi mi? Issız Adam boşandı mı? Merak edilenler haberimizde.

Cemal Hünal ile Lale Cangal boşandı mı, evlilikleri bitti mi, sorusu merak konusu oldu. Cemal Hünal ve eşi Lale Cangal, 'sessiz sedasız tek celsede boşandılar' iddialarına cevap verdiler. İşte detaylar...

CEMAL HÜNAL İLE LALE CANGAL BOŞANDI MI?

Oyuncu Cemal Hünal ile Lale Cangal 2011 yılında dünya evine girmişti. Issız Adam filmiyle hafızalara kazınan oyuncu Cemal Hünal'ın 13 yıllık eşi Lale Cangal'dan boşandığı öne sürüldü. Çift, haklarında çıkan iddia hakkında konuştu.

Lale Cangal ile Cemal Hünal, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak, evliliklerini sonlandırdıklarını kabul ettiler. 

Çift, şu ifadeleri kullandı: "Basında bir süredir yer alan haberlere ilişkin bir açıklama yapma gereği duyduk. Evlerimizi ayırdığımız doğrudur. Ancak henüz resmi bir başvurumuz olmadı."

Çiftin bu evlilikten Doğan Atilla adında bir de oğulları olmuştu.

Cemal Hünal ile Lale Cangal boşandı mı? - 1. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...