Dolar bugün rekor kırdı mı? Dolar kaçtan kaça çıktı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dolar bugün rekor kırdı mı? Dolar kaçtan kaça çıktı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şu anda dolar kaç lira oldu, sorusuna cevap aranıyor. Merkez Bankası faiz kararından önce döviz kurundaki son ve güncel veriler sorgulanıyor. Döviz kurları, dalgalı da olsa yüksek ivmesini devam ettiriyor. Peki, Kapalıçarşı dolar fiyatı ne kadar? Dolar ne kadar, kaç TL? Dolar ve Euro güne nasıl başladı? 23 Şubat 2024 döviz kurları...

Dolar kuru bugün ne kadar, sorusu yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Merkez Bankası şubat ayı faiz kararını verecek. Güncel dolar kuru ne kadar?  22 Şubat Perşembe günü dolar ne kadar  oldu? İşte rakamlar...

DOLAR KAÇ TL'DEN İŞLEM GÖRÜYOR?

Dolar TL tüm 31 TL'yi aşarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Dolar ve Euro kuru haftanın dördüncü işlem gününde 31.02 TL'den işlem görüyor. Euro ise 33.61 TL'den işlem görüyor.

Dolar/TL kuru alış fiyat 31.0249 liradan, satış fiyatı ise 31.0657 liradan işlem görüyor.

Dolar bugün rekor kırdı mı? Dolar kaçtan kaça çıktı? - 1. Resim

EURO NE KADAR?

Euro'da da son durum merak ediliyor. Bir önceki kapanışını 33.7073 TL'den yapan Euro şu anda 33.6551 TL alış ve 33.7596 TL satış fiyatına sahip.

STERLİN NE KADAR?

Sterlin güne 39.29 seviyesinde başladı.

Dolar bugün rekor kırdı mı? Dolar kaçtan kaça çıktı? - 2. Resim

KAPALIÇARŞI DÖVİZ FİYATLARI

İstanbul Kapalıçarşı'da 31,20 liradan alınan dolar 31,29 liradan, 33,65 liradan alınan Euro ise 33,83 liradan satılıyor.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...