İnci Taneleri Kamuran kim? Deniz Erdoğan kimdir,Yılmaz Erdoğan'la kardeş mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İnci Taneleri Kamuran kim? Deniz Erdoğan kimdir,Yılmaz Erdoğan'la kardeş mi?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İnci Taneleri Kamuran karakterini Deniz Erdoğan canlandırıyor. Yayın hayatına başladığı günden bugüne çok konuşulan İnci Taneleri dizisinde Kamuran karakterini canlandıran Deniz Erdoğan merak ediliyor. Deniz Erdoğan'ın oynadığı diziler, yaşı ve Yılmaz Erdoğan ile kardeş olup olmadığı merak ediliyor. İşte, detaylar...

Deniz Erdoğan ve Yılmaz Erdoğan kardeş mi? İnci Taneleri Kamuran kim, gerçek adı ne? soruları gündeme geldi. Kanal D ekranlarında devam eden İnci Taneleri dizisi oyuncularıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazal Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi isimlerin yer alıyor. Deniz Erdoğan'ın hayatı ve biyografisi haberimizde yer alıyor. 

İNCİ TANELERİ KAMURAN KİM?

Kanal D ekranlarında her perşembe akşamı saat 20.00'de izleyecisiyle buluşan İnci Taneleri dizisi Kamuran kim merak edildi. İnci Taneleri Kamuran karakterini canlandıran isim Deniz Erdoğan'dır. 

DENİZ ERDOĞAN YILMAZ ERDOĞAN KARDEŞ Mİ?

Yılmaz Erdoğan'la İnci Taneleri dizisinde birilkte rol alan Deniz Erdoğan İnci Taneleri Kamuran karakterini canlandırıyor. Soyadları aynı olmasından dolayı kardeş olup olmadıkları merak ediliyor. Deniz Erdoğan, Yılmaz Erdoğan'ın kardeşidir.  İnci Taneleri Kamuran kim? Deniz Erdoğan kimdir,Yılmaz Erdoğan'la kardeş mi? - 1. Resim

DENİZ ERDOĞAN KİMDİR?

52 yaşındaki müzisyen ve oyuncu Deniz Erdoğan, 1972 yılında Hakkari'de doğdu. Yılmaz Erdoğan'ın kardeşi olarak da bilinen Deniz Erdoğan, müzisyenliğinin yanı sıra film ve dizilerde rol aldı. Müzik kariyerine çocuk yaşlarda başlayan Erdoğan, ilkokul yıllarında başladı. Okul hayatı boyunca müzik ve folklor etkinliklerine katıldı ve hem bağlama hem de solist olarak görevler aldı. İlk olarak 2001 yılında Vizontele filmiyle oyunculuğa başladı. Ardından Organize İşler (2005) filminde oynadı.  Analı Oğullu (2014) filminde hem oynamış hem de filmin müziklerini yaptı. Oyuncu olarak en son İnci Taneleri dizisinde Kamuran karakteri ile izleyici karşısına çıktı. 

Müzisyen kimliği ile katkıda bulunduğu diğer projeler ise  şunlardır; Haybeden Gerçeküstü Aşk (2007), Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008), Neşeli Hayat (2009), Çok Film Hareketler Bunlar (2010), 3G Show (2016), Ketenpere (2017), Çok Güzel Hareketler (2019). 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...