Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri neden yok, kaldırıldı mı?

İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri neden yok, kaldırıldı mı?

İstanbul Boğazı'nın iki yakasını birbirine bağlayan İstinye-Çubuklu arabalı vapur hattı bir süredir sefer vermiyor. Bu nedenle vatandaşlar, "İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri neden yok, kaldırıldı mı?" sorusunun cevabını merak ediyor. Seferlerin neden gerçekleşmediğine dair detaylar araştırılıyor.

Kaydet
a- | +A

İstanbul Boğazı'nın iki yakasını birbirine bağlayan İstinye-Çubuklu arabalı vapur hattı bir süredir sefer yapmamaktadır.

Vatandaşlar, "İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri neden yok, kaldırıldı mı?" sorularına cevap ararken, hattın akıbetine ilişkin detaylar da belli oldu.

İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri neden yok, kaldırıldı mı? - 1. Resim
Başlık Resmiİstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri neden yok, kaldırıldı mı? - 1. Resim

İSTİNYE-ÇUBUKLU ARABALI VAPUR SEFERLERİ NEDEN YOK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Şehir Hatları AŞ, 31 Temmuz 2025 itibarıyla İstinye-Çubuklu arabalı vapur hattının hizmetten kaldırıldığını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları tarafından işletilen arabalı vapurlar hafta içi Sarıyer ve Beykoz ilçeleri arasında karşılıklı 46'şar sefer gerçekleştiriyordu. Ancak maliyetlerin atması nedeniyle İstinye-Çubuklu vapur hatları kapatılmıştır.


İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri neden yok, kaldırıldı mı? - 2. Resim
Başlık Resmiİstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri neden yok, kaldırıldı mı? - 2. Resim

İSTİNYE-ÇUBUKLU ARABALI VAPUR SEFERLERİ KALDIRILDI MI?

İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri kaldırıldı. Bundan sonra deniz dolmuşları da arabalı vapur sefer saatlerinde çalışacak.

İstinye-Çubuklu arabalı vapur hattının faaliyetlerine son verilmesi üzerine Çubuklu İskelesi'nde "Park et-Devam et" anlayışı ile otopark hizmet verecek. Her iki iskeleye de ek İETT otobüsleri konulacağı belli oldu.

BAKMADAN GEÇME
İstanbul Boğazı
HABER

İstanbul Boğazı'nda arabalı vapur hattı kaldırıldı! Bir devir sona erdi

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Haberler
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.