Mesut Özil Survivor'a mı gelecek? Mesut Özil Survivor için yola çıkıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mesut Özil Survivor'a mı gelecek? Mesut Özil Survivor için yola çıkıyor

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star 2024'ün 39. bölüm fragmanı gündeme bomba gibi düştü. Ünlü futbolcu Mesut Özil Survivor için yola çıktı iddiası...Mesut Özil Survivor’a mı geliyor? Survivor All Star 2024'ün 39. bölüm fragmanının ipuçları haberimizde.

Mesut Özil, Survivor All Star'a katılıyor, iddiaları gündeme geldi. Survivor All Star son yaptığı transferlerle çok konuşulmuştu. Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün 39. bölüm fragmanında bombayı patlattı. Mesut Özil Survivor'a mı gelecek? Mesut Özil Survivor için yola çıkıyor iddiası...

MESUT ÖZİL SURVİVOR'A MI GELECEK?

Survivor All Star’ın yeni bölüm fragmanından Acun Ilıcalı dünyaca ünlü bir futbolcunun Survivor'a katılacağını açıkladı. Survivor All Star kadrosunu yeni isimlerle şekillendirmeye devam ediyor. Batuhan ve Ayşe Yüksel iddiaları hızla yayılırken Survivor All Star 2024'ün 39. bölüm fragmanında futbolcu bir ismin Survivor'a geleceği belirtildi.

Acun Ilıcalı tanıtımda söyledikleriyle herkese heyecanlandırdı. Dünyaca ünlü bir futbolcunun Survivor'a katılacağını söyleyen Acun Ilıcalı o futbolcunun kendisini aradığını ve "Ben geleyim mi?" dediğini belirtti. Bu futbolcunun Mesut Özil olduğu iddia edildi.

Mesut Özil Survivor'a mı gelecek? Mesut Özil Survivor için yola çıkıyor

Öte yandan geçtiğimiz günlerde spor yaparken görüntülenen Mesut Özil'in form tutmuş hali iddiaları güçlendirdi. 

MESUT ÖZİL NEDEN SURVİVOR'A GELİYOR?

Acub Ilıcalı'nın Survivor'a eski ünlü bir futbolcunun katılacağını açıklamasından hemen sonra sosyal medyada bu ismin Mesut Özil olacağı iddia edildi. Mesut Özil'in Survivor için yola çıkma nedeni olarak, adada Acun Ilıcalı ve ekibi ile Survivor yarışmacıları arasında yapılacak futbol maçı gösterildi. Özil ile Ilıcalı'nın yakın arkadaşlığı da biliniyor.

Mesut Özil Survivor'a mı gelecek? Mesut Özil Survivor için yola çıkıyor

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...