PTT cumartesi açık mı? PTT kargo cumartesi çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri nasıl 2024?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
PTT cumartesi açık mı? PTT kargo cumartesi çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri nasıl 2024?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

PTT cumartesi açık mı? Hafta sonu kargo göndermek isteyen ya da kargo bekleyen vatandaşlar, PTT cumartesi açık mı sorusunu araştırıyor. PTT hafta sonu çalışma saatleri merak edilen konular arasına girdi. PTT cumartesi açık mı? PTT kargo hafta sonu çalışıyor mı? PTT çalışma saatleri nasıl 2024? İşte detaylar...

PTT cumartesi açık mı sorusu? merak ediliyor. Kargo bekleyen ya da kargo göndermek isteyen vatandaşlar, PTT kargo cumartesi çalışıyor mu? araştırrmasını yapıyor. Türkiye Posta ve Telgraf Teşkilatı olan PTT'nin çalışma saatleri de sıkça aratılıyor. Peki, PTT cumartesi açık mı? PTT kargo cumartesi çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri nasıl 2024? İşte PTT kargo çalışma saatleri...

PTT CUMARTESİ AÇIK MI?

Cumartesi günleri Merkez PTT şubeleri dışında bütün PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günlere sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30'a kadar hizmet veriyor. 

PTT KARGO CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU?

PTT Kargo cumartesi günleri dağıtım yapmaktadır. Bu dağıtım bölgeden bölgeye değişir. Kimi bögelerde 13.00'e kadar sürerken kimi bölgelerde 17.00'ye kadar devam eder. PTT Kargo merkez şubaleri cumartesi günleri yarım gün olarak 13.30'a kadar açıktır.PTT cumartesi açık mı? PTT kargo cumartesi çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri nasıl 2024? 

PTT HAFTA SONU ÇALIŞMA SAATLERİ 

Cumartesi günleri yalnızca Merkez PTT şubeleri yarım gün açıktır. Pazar günleri ise bütün PTT şubeleri kapalıdır. 

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ NASIL 2024?

PTT Şubeleri hafta içi 08.30-17.00 arası çalışır. Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır. Cumartesi günleri yalnızca merkez PTT şubeleri açıktır. PTT, 08.30-12.30 ila 13.30-17.00 arası çalışır. PTT'de 12.30-13.30 saatleri arası öğle molası verilir. Bu aralıkta herhangi bir işlem alınmaz. 

PTT MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI 

PTT müşteri hizmetlerine 444 1 788 numaralı telefon ile 7/24 ulaşabilrsiniz. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...