Son anket sonuçlarına göre İstanbul Kadıköy'de CHP'li Mesut Kösedağı, rakibi TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ile arayı açtı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Son anket sonuçlarına göre İstanbul Kadıköy'de CHP'li Mesut Kösedağı, rakibi TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ile arayı açtı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken son anketler İstanbul Kadıköy'deki yarışının ipuçlarını gözler önüne serdi. Türkiye Komünist Partisi'nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, CHP'li Mesut Kösedağı'na rakip oldu. Peki, İstanbul Kadıköy için son anketler ne diyor? TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ve CHP'li Mesut Kösedağı arasında kaç puan var? İşte son seçim anketi sonuçları...

İstanbul Kadıköy için son seçim anketi belli oldu. İstanbul Kadıköy'de kim önde? Seçim yaklaşırken gözler Kadıköy'e çevrildi. Yarışta önde olan isim merak konusu oldu. Peki, son anket sonuçları ne diyor? ALF Araştırma son İstanbul Kadıköy anketini duyurdu. 2024 seçim anketinden çarpıcı sonuç...Kadıköy'de TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ve CHP'li Mesut Kösedağı arasında kaç puan var? Son seçim anketleri ne diyor? Seçmenin nabzını yoklayan son anket sonuçları haberimizde.

KADIKÖY SON ANKETLER NE DİYOR?

Kadıköy'de gerçekleştirilen son anket sonuçlarına göre yarış son sürat devam ediyor. Son ankette çok çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. İstanbul Kadıköylüler TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu mu CHP'li Mesut Kösedağı mı,  diye araştırmaya başladı. 

Son anket sonuçlarına göre İstanbul Kadıköy'de CHP'li Mesut Kösedağı, rakibi TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ile arayı açtı - 1. Resim

CHP ADAYI MI KOMÜNİST BAŞKAN MAÇOĞLU MU ÖNDE?

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kadıköy Belediye Başkanı olmak için yarışacak. ALF Araştırma Kadıköy'de yaptıkları anketin sonuçlarını açıkladı.

Ankette, "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Kadıköy Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" diye sorduklarında "Fatih Mehmet Maçoğlu" cevabı verenlerin oranı yüzde 20,1 seviyesinde oldu.

Ankette CHP'li Mesut Kösedağı'na oy veririm diyenlerin oranı yüzde 47,7 zirvede yer alırken, AK Parti'nin adayına oy vereceğini söyleyenlerin oranı yüzde 15,9 seviyesinde.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...