Kadıköy son anketler ne diyor? CHP adayı mı Komünist Başkan Maçoğlu mu önde?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kadıköy son anketler ne diyor? CHP adayı mı Komünist Başkan Maçoğlu mu önde?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken son anketler İstanbul Kadıköy'deki yarışının ipuçlarını gözler önüne serdi. Türkiye Komünist Partisi'nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, CHP'li Mesut Kösedağı'na rakip oldu. Peki, İstanbul Kadıköy için son anketler ne diyor? TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ve CHP'li Mesut Kösedağı arasında kaç puan var? İşte son seçim anketi sonuçları...

Kadıköy'de gerçekleştirilen son anket sonuçlarına göre yarış son sürat devam ediyor. Son ankette çok çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. İstanbul Kadıköylüler TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu mu CHP'li Mesut Kösedağı mı,  diye araştırmaya başladı. Peki, kıyasıya yarış için son anketler ne diyor? 

SON ANKET SONUÇLARI NE DİYOR?

Anket şirketleri yerel seçimlere 1 ay kala çalışmalarını hızlandırdı. Türkiye Komünist Partisi'nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, son yapılan anket sonuçlarını açıkladı. Maçoğlu, CHP ile arasındaki oy farkını canlı yayında paylaştı.

KADIKÖY SON ANKET SONUCU

Kadıköy'de 31 Mart seçimleri öncesi yarış kızıştı. Fatih Mehmet Maçoğlu, dün akşam TV100'de katıldığı bir programda son yapılan anket sonuçlarını açıkladı. Maçoğlu, CHP ile arasındaki oy farkını şöyle anlattı; "Şu anda bizimle CHP'nin oy potansiyelimiz yüzde 30'un üstünde. İkimiz de yüzde 30’un üzerindeyiz. CHP ile bizim aramızda 1-2 puan var, onu da söyleyeyim. Kimin önde olduğunu söylemem ama yüzde 1-2 puan fark var."

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...